Zoekmachine optimalisatie

Wordt beter gevonden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat u online beter gevonden wordt. Dit noemen we ook wel een natuurlijke manier van e-marketing. Om gevonden te worden zijn relevante zoektermen nodig, die in uw website en webcontent verwerkt moeten worden.

Er wordt bij SEO een onderscheid gemaakt in positionering en indexering. Bij indexering gaat het over uw website die geïndexeerd moet worden in de zoekmachines, hierdoor komen het adres en de bijbehorende pagina’s van uw website in de database van de zoekmachine. Als uw website eenmaal een goede plaats heeft in een zoekmachine dan krijgt uw site ook in andere zoekmachines een goede plaats. SEO is betaalbaar en zorgt voor goede resultaten, zodat u meer klanten aan kunt trekken. Bowtie Media helpt u hier graag bij!

Google Adwords voor bedrijven

Steeds meer mensen hebben een eigen website of webshop en daarin speelt SEO een belangrijke rol. Financieel gezien is SEO interessant. Met een klein budget kunt u al advertenties kopen in verschillende kanalen, daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat uw website beter gaat scoren in de zoekmachines.

Als u aanpassingen doet aan uw website op het gebied van SEO dan heeft dat een langdurig effect. Veel bedrijven maken gebruik van Google Adwords. Daar kan uw bedrijf ook de voordelen van ervaren.

Wilt u graag weten hoe dit in zijn werk gaat? Neemt u dan nu contact op met Bowtie Media en dan geven wij u graag aan wat wij hierin voor u kunnen betekenen.