Hosting en domeinnaam

Zorg dat u online blijft.

Hosting en domeinnaam

Als u een uniek domeinnaam gevonden heeft dan kunnen wij het domeinnaam binnen enkele minuten vastleggen. Bij webhosting zorgt een permanente internetverbinding van onze server ervoor dat uw website altijd beschikbaar is. In feite brengt u uw website onder op onze computer (server). Webhosting bij Bowtie Media is betrouwbaar en vriendelijk geprijsd.

Het biedt uw dataverkeer en ruimte, waardoor je website altijd online en goed bereikbaar is voor uw doelgroep. U huurt ruimte op een server, die wij beheren. Wij zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is: u hoeft zelf geen kennis te hebben van onderhoud of servers.

Iedere website is anders

Bij Bowtie Media staan wij er bij stil dat iedere website anders is. Een webshop heeft meer kracht nodig dan een informatieve website. Daarom stellen wij een passend pakket samen, dat alleen bevat waar u echt behoefte aan heeft. Uw wensen worden gerealiseerd: wanneer u graag zelf het een en ander aan uw site aan wilt kunnen passen, dan maken wij dat mogelijk.

U hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde handelingen, wij zorgen er voor dat u precies weet hoe onze webhosting werkt. Binnen no time kunt u zelf met uw eigen site aan de slag en als u tussendoor vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen met Bowtie Media.