iOS en Android apps

Vergroot uw markt.

iOS apps

Wij ontwikkelen applicaties voor iPhone en iPad. Steeds meer bedrijven hebben een eigen mobiele app om de bezoekers, klanten en relaties van het laatste nieuws te voorzien. Bowtie Media ontwikkelt sterke iPhone en iPad apps voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches en niches.

Wilt u weten wat een mobiele app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Door onze ervaring zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en wij delen deze graag met u!

Android apps

Wij maken applicaties voor elke device waar Android op draait. Android is het meestgebruikte besturingssysteem op een smartphone en het is daarom van groot belang om ook met een Android app in de markt te staan.

Voor vragen over onze mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren over de Android apps. U wilt natuurlijk niet achterblijven, steeds meer bedrijven maken gebruik van applicaties en wanneer u uw klanten optimaal wilt bedienen, is het goed om hier ook in mee te gaan.