Diensten

Onze diensten op een rijtje.

Webdesign

De lay-out is van groot belang als u een website bezoekt. Als bezoeker heeft u binnen een paar seconde een beeld van de website en beslist u of u de website de moeite waard vindt om verder te bekijken. Daarom is een gebruiksvriendelijke en professionele website tegenwoordig onontbeerlijk.

iOS en Android apps

Wereldwijd maken steeds meer mensen gebruik van mobiele applicaties (apps). De Android apps zijn met 29 miljard downloads het meest populair in Nederland. In totaal hebben de iPhone gebruikers al 27 miljard apps gedownload. Wij maken apps voor iOS en Android.

Logo en huisstijl

Webdesign en een bijbehorende huisstijl vormen het beeldmerk van uw bedrijf en maken u herkenbaar. Bezoekt u klanten en deelt u visitekaartjes uit? Dan wilt u wel een professionele en zakelijke indruk achterlaten. Wij werken op basis van no cure no pay, waardoor u altijd de huisstijl krijgt die bij u past.

Webshops

Altijd al de droom gehad om een eigen webwinkel te beginnen? Bowtie Media realiseert voor u een webshop, die volledig door u aangepast kan worden. U kunt zelf nieuwe producten toevoegen en wijzigen met één druk op de knop. Gemakkelijker kan het niet!

Webapplicaties

Een webapplicatie is een programma dat op een webserver draait en via de webbrowser benaderd kan worden. Bowtie Media bouwt technisch hoogstaande webapplicaties of plugins voor WordPress, die ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk zijn.

Hosting en domeinnaam

Als u een domeinnaam gevonden heeft dan kunnen wij het domeinnaam binnen enkele minuten vastleggen. Bij webhosting zorgt een permanente internetverbinding van onze server ervoor dat uw website altijd beschikbaar is. In feite brengt u uw website onder op onze computer (server).

SEO

SEO betekent Search Engine Optimization. Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat u online beter gevonden wordt. Dit noemen we ook wel een natuurlijke manier van e-marketing. Om gevonden te worden zijn relevante zoektermen nodig, die in uw website en webcontent verwerkt moeten worden.

App Store optimalisatie

Bij al onze gemaakte apps bieden wij App Store optimalisatie (ASO) aan. App Store optimalisatie zorgt ervoor dat uw app beter in de App Store wordt gevonden. Uit onderzoek blijkt dat het zoeken via de zoekmachine van de App Store de meeste downloads genereert. Het is dus noodzaak om hoog in de ranglijsten te staan.