Webdesign

Laat uw website stralen.

Webdesign

Webdesign is van groot belang bij uw website/webshop. Een goed webdesign zorgt voor een sterke eerste indruk, waarmee u online scoort én meer potentiële klanten bereikt. Bowtie Media realiseert voor u een passend webdesign.

Eerst wordt er een digitale foto van de website gemaakt. Zodra deze digitale foto is goedgekeurd, dan gaan wij deze omzetten naar een functionele website. Wij registreren alle door ons gemaakte websites daarnaast bij alle beroemde zoekmachines. Dit wil voor u zeggen dat u binnen een paar dagen al te vinden bent bij onder andere Google en Yahoo.

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw website SEO-vriendelijk is. Dankzij SEO (Search Engine Optimization) is uw website sneller te vinden in zoekmachines en daar helpen wij u graag bij. Bowtie Media staat daarom voor u klaar met een bruisend webdesign en een uitstekende vindbaarheid!

Responsive webdesign

Bij responsive webdesign streeft de webdeveloper naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten. Bowtie Media speelt hierop in. Wij denken graag met u mee en delen onze ideeën met u. Samen zoeken we naar het beste responsive design, dat precies bij uw wensen en behoeften aansluit.

Het voordeel van een responsive website is dat deze zichzelf aanpast aan de omgeving waarin hij wordt getoond (denk bijvoorbeeld aan een tablet of smartphone). Dit wordt gedaan dankzij de flexibele grids die de breedte van het scherm kunnen berekenen en zich daarop aanpassen. Zo wordt u website, ongeacht welk schermformaat, altijd nauwkeurig weergegeven.

Wilt u ook van deze voordelen profiteren? Dan is responsive webdesign van Bowtie Media wellicht een goede keuze voor u.